Everything Is Awesome

På krevende dager med mye jobb og tung logistikk for å få alt til å henge sammen med unger og familie synes jeg det er helt topp å sette på litt musikk som gir meg en ekstra boost.

Jeg har hørt denne sangen og ulike versjoner av den mang ganger når jeg har sett filmen sammen med ungene, men det var først da min samboer satte den på under voerspillet til byturen vår i jula at det slo meg at denne låten er perfekt for 2015 (selv om hun da sang «everything is awesome, everything is cool when you party with me«). Med fokus på tverrfaglig arbeid og ansvarlig for flere prosjekter med tilhørende team på jobb så må dette bare bli min theme-song for 2015.

Everything is awesome
Everything is cool when you’re part of a team
Everything is awesome, when we’re living our dream

2015 kommer til å bli ett magiskt år!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *