Godt nytt år!

Da er det bare timer igjen til vi bytter ut 2014 med 2015. For min egen del har 2014 vært ett særdeles spennende og lærerikt år med mange utfordringer, opplevelser og høyt tempo både på jobb og privat. Håpet er at 2015 blir like spennende og byr på like mange lærerike utfordringer som skal løses og ikke minst enda flere gode opplevelser sammen med familie, venner og kollegaer.

Jeg er ikke noen stor tilhenger av nyttårsforsetter, men tenker at det fint å ha noen gode og realistiske mål for det nye året så lenge man ikke blir skuffet over å ikke nå alle målene. Derfor har jeg laget meg en liten liste med ting jeg ønsker å oppnå i løpet av 2015:

 1. Kutte røyken…
  Denne har stått på opptil flere lister tidligere og jeg er en av/på røyker (mest på…), men nå er det på tide å bare kutte den helt ut.
 2. Fiks hagen
  Ingen i huset har grønne fingre, men snarere ett lite hat mot alt som har med hagearbeid å gjøre. 2015 blir året hvor vi skal fikse hagen enten vi vil eller ikke. Sannsynligheten er også stor for at det inviteres til dugnad med pils og etterpå fest.
 3. Sparing
  På grunn av pkt. 2) så har vi ikke tenkt oss på ferie i 2015, men skal spare til en ny USA ferie i 2016.
 4. Bedre resultater
  Sentrumsløpet gikk dritt i 2014, Fornebuløpet gikk veldig bra. Begge resultatene skal forbedres og jeg må finne meg ett løp på høsten. Skal jeg klare dette må det minimum 2 løpeturer i uka til uansett hvor dårlig tid man mener man har eller hvor dårlig været er. 3km er bedre enn ingenting.
 5. Mer rødvin og øl!
  Drikke mer rødvin og øl sammen med fruen, kompiser og gode venner. Alternativt kaffe eller te hvis det er ett upassende tidspunkt av døgnet å drikke rødvin og øl på.
 6. Jobb!
  Canal Digital AS er ett fantastisk sted å jobbe med gode muligheter for læring og utvikling. Jeg skal fortsette å bidra tilbake med samme iver og glød som i 2014 og virkelig gjøre mitt for at jeg når mine personlige mål og målene vi har satt oss for 2015.

Resten av året blir til underveis mens man går. Om man går opp eller ned 10kg eller vinner i lotto spiller liten rolle så lenge man trives å har det fint på veien.

Takk for ett fantastisk 2014, takk til alle som har hjulpet meg og alle jeg har møtt på veien. Alle de beste ønsker for 2015 og ha en strålende nyttårs feiring.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *