Siste dag i ferien

Nå er det bare timer igjen av årets påskeferie og jeg kan ta fatt på en spennende vår på jobb. Jeg er normalt ikke spesielt flink til å hverken ta fri eller slappe av når jeg har ferie, men denne gangen har jeg klart å koble av fullstendig. Selv om jeg vet at det betyr at det blir enda litt tyngre å komme i gang igjen når ferien er over. Man mister liksom litt momentum når man tar fri og de første par dagene på jobb etter ferie har man litt «bakglatte ski» til man får alle detaljene under huden igjen.

Årets påske har bydd på mye kos sammen med familie og venner, god mat og rikelig med rødvin i godt selskap. Hadde egentlig planer om å få trent litt mer enn hva jeg har gjort, men kropp og sinn hadde mer godt av hvile og hygge. Det ble med en løpetur og en tur med brett i Hafjell.

Takk for en strålende påske og velkommen til en strålende vår.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *