Sparke liv i bloggen… Igjen.

2015 ble ett så fantastisk år som jeg trodde; for alt annet enn denne bloggen. Jeg hadde ett strålende år på jobb, med mange lærerike, utfordrende og morsomme prosjekter, som alle ble levert etter plan. Også familielivet leverte en solid dose awesome i 2015, og jeg fikk gått utenfor komfort sonen min og lekt litt handyman med hammer, drill og skruer. Men som i alle hektiske hverdager blir noe prioritert bort, og i mitt tilfelle så ble det bloggen som konstant ble prioritert bort og ut av to-do lista. Og det er ikke første gang.

Men jeg er ikke av typen som gir opp og prøver nå på nytt å sparke liv i bloggen min. Både for å utfordre meg selv litt til å bli flinkere til å skrive, dele og tenke kreativt. Også er det ganske fint å holde på med noen få egne ting som ligger på siden av jobb og familie.

Nå har jeg i hvert fall satt bloggen inn på prioriteringslista, så får vi se hvordan dette går når det blir hektisk og jeg må begynne å velge bort ting.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *