Tise – Genial app for kjøp&salg

I løpet av 2014 har vi solgt utrolig mye som vi ikke lengre har bruk for eller leker som ungene ikke lenger bruker til en grei pris på flere ulike lokale Facebook grupper for kjøp & salg. Problemet er bare at Facebook grupper ikke er spesielt godt egnet for denne typen rubrikk annonser. Vi kunne naturligvis benyttet Finn.no til å gjøre den samme jobben, men inntil nylig så kostet det en femtilapp noe som gjorde at man da solgte med tap eller ingen fortjeneste som en del av sakene. En annen årsak til at vi valgte å ikke benytte Finn.no var at der kan man ikke kjøre budrunder som vi kunne på Facebook og som gjerne gjorde at vi fikk noen kroner mer enn hva vi forventet.

Nyttårsaften kom jeg over en artikkel på adressa.no om noen NTNU studenter som ville erobre verden med en ny markedsplass app. Som alltid var jeg rask med å åpne AppStore for å laste ned appen  og teste den.

Det var foreløpig ikke mye innhold i appen, men studentene har virkelig gjort en god jobb og laget en kickass markedsplass app som også lar deg publisere annonsene dine til flere Facebook grupper samtidig og administrere annonsene dine sentralt fra appen. Brukeropplevelsen var upåklagelig, med mye av den samme logikken som man kjenner fra dating apper som f.eks. Tinder. Er du ikke interessert i objektet så sveiper du til venstre og går direkte til neste foreslåtte objektet i feeden din. Du velger enkelt hvilke kategorier du vil se annonser fra og ved hjelp av telefonen sin gps så kan du angi i hvilket område du ønsker å se annonser fra (eks. innenfor 50km fra der jeg befinner meg nå). I tillegg til at appen er gratis å laste ned, koster det heller ingenting å legge ut annonser.

Plutselig ble Finn.no litt gammeldags og det ble enda enklere å bruke Facebook til å selge det man ikke lenger har bruk for. Takk Tise, jeg håper dere lykkes og får inn det dere mangler, men som Finn.no og Facebook har: Innhold.

Har du planer om å rydde loftet til våren så anbefaler jeg deg å laste ned Tise for iPhone her. Hvis du ikke har iPhone kommer det i følge studentene en versjon til Android snart.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *